Professionals

How2talk2kids verzorgt workshops en studiedagen op maat voor alle professionals die werken met kinderen. In deze bijeenkomsten wordt gewerkt met inlevingsoefeningen, reflectieoefeningen, observatieoefeningen en praktijkopdrachten. Zo word je je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan. Je leert gevoelens te erkennen zonder ze te veroordelen, behulpzaam te corrigeren in plaats van kritiek te geven, boos te worden zonder te kwetsen, te prijzen zonder een oordeel uit te spreken en een kind te zien zoals het in staat is te zijn.

Als professional vergroot je je vakbekwaamheid en ben je in staat om effectiever te communiceren met kinderen.
Ook vergroot het volgen van de workshop als team de teamspirit en samenwerking binnen het team.  Een verbeterde communicatie zorgt tevens voor meer begrip tussen collega’s onderling en verbeterde communicatie naar ouders.

Wij bieden verschillende werkvormen aan voor professionals. Zo hebben we themabijeenkomsten, studiedagmodules en complete workshops. In overleg kunnen we de inhoud van ons aanbod afstemmen op de praktijk binnen jouw werkomgeving.

medewerker BackofficeProfessionals