Themabijeenkomst

Themabijeenkomst How2talk2kids

How2talk2kids verzorgt themabijeenkomsten met verschillende onderwerpen op onder meer scholen (middelbaar onderwijs en basisonderwijs), kinderdagverblijven en sportverenigingen.

  • Effectief communiceren met kinderen

In deze bijeenkomst leer je vaardigheden met betrekking tot het omgaan met negatieve gevoelens. We geven informatie over de achtergrond van de methode. Ook staat een gedeelte van sessie 1 uit de workshop op het programma. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. Verder wordt aan de hand van de vaardigheden geoefend met situaties uit de praktijk van de deelnemers.

  • Effectief communiceren met tieners

Ook in deze bijeenkomst behandelen we vaardigheden met betrekking tot negatieve gevoelens van tieners. Hoe reageren we het beste op hun ongevraagde en ongezouten meningen, hun niet-uitgevoerde taken, rondslingerende sporttassen en kleding? Door de vaardigheden tijdens de bijeenkomst te koppelen aan de voorbeelden van ouders zelf, kunnen ze thuis direct worden toegepast.

Voor iedereen die één van deze themabijeenkomsten al eens heeft gevolgd of liever een avond met een ander thema wil organiseren, bieden wij vervolgbijeenkomsten.

Deskundige, bedreven trainers

Elke themabijeenkomst wordt verzorgd door een trainer van How2talk2kids. Wij werken met deskundige en gemotiveerde trainers, die als geen ander in staat zijn om de methode en vaardigheden over te brengen op de deelnemers. How2talk2kids heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van ouderavonden. Per avond kunnen wij rekenen op gemiddeld 50 tot 100 deelnemers.

Organiseer zelf een themabijeenkomst

Wil jij ook een themabijeenkomst van How2talk2kids organiseren of informatie ontvangen zodat je het kunt bespreken binnen de oudercommissie? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Impressie themabijeenkomst

JuistThemabijeenkomst