Trainingen

Ons aanbod bestaat uit vier verschillende workshops: de basistraining, de Engelse versie van de basistraining, de verdiepingstraining: Broers en zussen en de verdiepingstraining: How2talk2teens.

In de Basistraining leer je de communicatievaardigheden van de How2talk2kids-methode, die je thuis binnen jouw gezin kunt toepassen in de praktijk. Dit doe je aan de hand van de zes bouwstenen. De training kun je volgen in de ochtend, namiddag of de avond. Bij elk van deze keuzes worden de 6 bouwstenen in 3 sessies van elk 3 uur behandeld. Deze training bieden we ook in het Engels aan.

De Verdiepingstraining: Broers en zussen is bedoeld voor diegenen die de How2talk2kids-methode door en door kennen, maar hun How2talk2kids-kennis graag verder willen uitbreiden. De vervolgworkshop is gericht op het opfrissen van de basisvaardigheden en biedt daarnaast een stuk verdieping op het gebied van rivaliteit tussen kinderen. Dit wordt gedaan in één avond van 3 uur.

Daarnaast bieden we de Verdiepingstraining: How2talk2teens aan. Tijdens één avond leer je de How2talk2kids-vaardigheden toe te passen op tieners.

medewerker BackofficeTrainingen