Workshop

Ons aanbod bestaat uit drie verschillende workshops: de basisworkshop, de vervolgworkshop en de How2talk2teens workshop.

In de basisworkshop leer je de communicatievaardigheden van de How2talk2kids-methode, die je thuis binnen jouw gezin kunt toepassen in de praktijk. Dit doe je aan de hand van de zes bouwstenen. De basisworkshop wordt in twee verschillende vormen aangeboden. Je kunt de workshop volgen in zes avonden, de basisworkshop Regulier. Hierbij wordt iedere avond één bouwsteen behandeld. Daarnaast is het mogelijk om de workshop in twee dagen, met een tussenliggende periode van zes weken, te volgen: de basisworkshop Intense. Hierbij worden per dag drie bouwstenen behandeld.

De vervolgworkshop is bedoeld voor diegenen die de How2talk2kids-methode door en door kennen, maar hun How2talk2kids-kennis graag verder willen uitbreiden. De vervolgworkshop is gericht op het opfrissen van de basisvaardigheden en biedt daarnaast een stuk verdieping op het gebied van rivaliteit tussen kinderen. Dit wordt gedaan in één dag.

Daarnaast bieden we de How2talk2teens workshop aan. Tijdens één avond leer je de How2talk2kids-vaardigheden toe te passen op tieners.

medewerker BackofficeWorkshop