Workshops

Leer onze effectieve vaardigheden toe te passen

De doelstelling van onze basisworkshop is helder: leer onze praktische, effectieve communicatievaardigheden toepassen bij je eigen kind(eren). Resultaat:

  • Een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen bij je kind
  • De relatie tussen jou en je kind(eren) verdiept

We willen dat je na het volgen van onze workshop echt het gevoel hebt dat je de basis goed onder de knie hebt. Wanneer je leert te communiceren volgens deze methode, wordt het gezelliger in huis, bouw je een goede band op met je kind en hoef je niet als een berg op te zien tegen de tienertijd!
Het toepassen van de methode zorgt ervoor dat je kind zich écht begrepen voelt.

Waarom zou je de workshop volgen als je ook gewoon het boek kunt lezen? Daar staat toch alles in? Dat klopt, tot op zekere hoogte. Met het lezen van het boek kom je een heel eind.
Maar de workshop zorgt ervoor dat je de vaardigheden echt leert toepassen. Het vormt bovendien een stok achter de deur. En niet onbelangrijk: tijdens de workshop kun je niet alleen sparren met gelijkgestemde deelnemers, je leert ook van hun verhalen en ervaringen. Bovendien heb je een live klankbord voor de obstakels waar je zelf tegenaan loopt bij het in de praktijk brengen van de vaardigheden.

Steeds vaker volgen ouders samen de workshop en ervaren dit als een groot voordeel, omdat je samen start met een nieuwe manier van communiceren naar je kinderen en naar elkaar. Boek je samen de workshop? Dan ontvang je van ons een van onze boeken cadeau! Na de bestelbevestiging sturen we je een separate mail hierover.

JuistWorkshops