Vervolgworkshop

Wat houdt de vervolgworkshop in?

Heb je in het verleden de basisworkshop gevolgd? Ken je de How2talk2kids-methode door en door en pas je de vaardigheden met regelmaat toe, oftewel beschouwt je omgeving jou als een How2talk2kids-expert? Wil je je How2talk2kids-kennis verder uitbreiden? Je kunt in één dag van 9.30 tot 17.00 (inclusief lunch) vaardigheden opfrissen en verdiepen. Je leert vaardigheden te integreren en te verdiepen op praktijksituaties met meerdere kinderen tegelijkertijd. We werken met verschillende soorten oefeningen en casussen uit jouw praktijk. Je leert nuanceverschillen toe te passen zodat interventies effectiever worden. Daarnaast leer je nieuwe vaardigheden toe te passen met betrekking tot rivaliteit tussen kinderen.

De deelnemers van de vervolgworkshop hebben de basisworkshop in verschillende periodes, bij verschillende trainers gevolgd. Dit geeft een andere dynamiek aan de groep, waardoor je met elkaar snel tot verdieping kunt komen.

NB: neem via de mail contact met ons op als je de basisworkshop nog niet hebt gevolgd, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Wat leer je bijvoorbeeld?

  • Het aanscherpen van de vaardigheden uit de basisworkshop Effectief communiceren met kinderen
  • Het verdiepen van de vaardigheden door het nog verfijnder leren beschrijven
  • Het leren van specifieke vaardigheden om met de rivaliteit tussen je kinderen op te gaan
  • Inzicht verwerven in je eigen rol en invloed bij het ontstaan en verloop van spanningen, meningsverschillen en conflicten tussen je kinderen

 

medewerker BackofficeVervolgworkshop